Morsø Festival 2017
LØRDAG DEN 19. AUGUST 

Køb billet til Morsø Festival 2017 ved at trykke her

BILLETPRISER:

Billetprisen fra 01.04 til 01.08 er kr. 295,-

Ved indgangen er prisen kr. 375,-

SIDSTE BAND PÅ PLADS

Så er det sidste band i teltet på plads
Vi kan præsentere Det lokale band TUESDAY
Thueday har fået ny forsangerinde med nemlig IdaJosefsen som jo er kendt fra mange ting, bla Voice, X Factor og Scenen.
Ida som har udgivet flere plader og som er kendt på Mors for sin dejlige sangstemme.

Tuesday er et 5 mands band og vi spiller pop som Sanne Salomonsen, Tina Turner, Dodo And The Dodos, Thomas Helmig, Elton John, Tøsedrengene osv, og derved sange som man kender og er perfekt til at skråle med på ja og danse til.

Derudover kan vi også afsløre at BLAK som jo blandt andet er kendt for ”Nede Mette” vil komme forbi vores nye ungdomstelt og fyre den af.
https://www.youtube.com/watch?v=QqJLWy4zq74

HUSK DU KAN KØBE BILLETTER TIL 250,- INDTIL 28. FEBRUAR.
Køb på Køb billet 

 

MORSØ FESTIVAL 2017

Efter en meget skidt økonomisk resultat og efter mange evaluerings- og fremtidsmøder har vi nu valgt at præsentere musikprogrammet for Morsø Festival 2017 (se billedet herover).
Der er sket mange ændringer til 2017 udgaven af Morsæ Festival.
Der er kun musik lørdag, selve festivalen starter først lørdag kl. 14:00, der arbejdes dog med at vi evt. afholder fællesspisning før festeivalen, hvad mener du om det. Mere herom senere,
Største ændring er at der IKKE vil blive mulighed for campering, vi ved godt at det er en meget stor beslutning at tage, men da omsætningen i baren på campingpladsen ikke nåede op på 10 tusind kr. giver det ikke mening at give mulighed for overnatningn, når ca 800 havde løst billet til campingområdet.

Vi har sat billetsalget igang dog kun online tryk her            
                           

Det er så 30. gang man sidder sådan en søndag efter Morsø Festival.
Der har været rigtig mange gode Morsø Festival, men jeg vil bedømme at det 30. eksemplar må være tæt på, at være den bedste Morsø Festival der har været.
Det var tydeligt fra begyndelse af dagen, at alle var kommet for at more sig, og at vejret ikke skulle ødeægge årets vel nok sidste udendørs begivenhed, og at samtlige 11 bands så samtidige havde valgt at fyre den max af skulle det jo blive en god festival.
Jeg synes absolut det show, som Queen Machine leverede må være det bedste der præsteret nogensinde - efter det sjov var det svært at komme videre, men heldigvis have vi valgt, at vores husorkester TØRFISK til denne opgave og man må sige at Tømmergården Teltet vuggede og gyngede. Dagen blev afsluttet af Kato, som jo altid leverede varen.
Det er aldrig før sket, at pladsen mellem teltet og scenen har været så fyldt med glade mennesker fra kl. 20:30 - slut.
Ovenstående til trods for at vi virkelig havde været under pres, med de vejrudsigter der kom i ugens løb, metrologerne på diverse institutter kunne ikke blive enige om hvor meget vand de skulle komme, alt mellem 0 og 60 mm var nævnt.
Alligevel blev jeg meget ked af det da vor herre valgte at lukke op for sluserne fredag ved 15:30, og gav os det største uvejr jeg kan mindes jeg har oplevet i Outrup, lynene stod lodret ned i en hastighed så man skulle tror det var stakit, heldigvis blev det så nogenlunde vejr omkring kl. ca. 18:00 og da så han vælger at smide nu en mega byge lørdag ved 09:30.
Jeg syntes det var så uretfærdig, at nu havde omkring 100 mand brugt deres fritid på at gøre klar til festivalen - også skulle det helle bare ødelægges af et sådan et uvejr, heldigvis valgte han at lukke for hanerne på rette tidspunkt, godt middag lørdag valgte han så at levere det næsten perfekte festival vejr, lunt, tørt, varmt og næsten vindstille, dog dryppede det lidt i løbet af eftermiddagen, hvilket dog ikke gjorde noget ved den gode stemming der var.
Jeg vil til slut sige til de godt 350 frivillige hjælpere der har været med ved arrangementet - jeg vil håbe at i alle skrålede med på den sang som Queen Machine sluttede deres fantastiske sjov af med, jeg er sikker på at det var os de mente

/ WE ARE THE CHAMPS

på gensyn til alle i uge 33 i 2016.

Nyt - Nyt - Nyt

20-April-2015

Cisilia kommer til Mors

I dag kan vi offentliggøre, at vi får besøg af popprinssessen Cisilia fredag aften.
Hun vil bl.a. spille et af tidens hotteste hits: "Vi To Datid Nu" og mon ikke også vi får "Ring Den Alarm"?

23-Marts-2015

Musikprogrammet

Fredag i teltet:
19.00 Seebach Jam
20.45 Cisilia m. band
22.30 Michael Hardinger Band

Lørdag på scenen:
14.00 Sømændene
16.15 Rasmus Walter
18.30 LIGA
20.45 Queen Machine
23.15 Kato og venner

Lørdag i teltet:
15.15 og 17.30 Roger and Over
19.15 Noah
22.15 Tørfisk

Hovednavn 2015 på plads

Er du et ungt håbefuldt band på vej frem, så skal du "bare" have lavet et hit hos Kato. Han har samarbejdet med U$O, Johnson, Outlandish, Clemens, Snoop Dogg, Djämes Braun, TopGunn og Electric Lady Lab. Snoop var dog kendt inden samarbejdet med Kato :o)

NU KOMMER HAN TIL MORSØ FESTIVAL 2015 SOM HOVEDNAVN.

Vi har hyret Kato og venner til at lukke festen med et kæmpebrag...
Der er garanti for masser af hits og fest, når Kato giver den gas. Han har lovet os at tage et par venner med, så vi kan få de nyeste hits, som han er med i.

Billetsalget åbner d. 20. november med billige billetter indtil jul...

Ses vi?

MUSIKKONTRAKTERNE UNDERSKREVET

Den røde løber var her til aften rullet ud foran hovedindgangen til Hotel Limfjorden i Thisted.
Grunden til dette kunne være at Johnny og Knud Emil fra festivalen skulle mødes her, med FESTIVALENS musik booker gennem 30 år Rico Brian fra Musik Event i Thisted.
Eneste punkt på dagsordenen var at Johnny skulle underskrive musikkontrakterne til Morsø Festival 2015.
De 13 kontrakter blev underskrevet med en lidt rystende hånd, for aldrig før har der været så store navne på plakaten, som der er til vores 30 års jubilæumsfestival i 2015.
Det skal også siges at det tal der stod på bundlinjen, da beløbene på kontrakterne var talt sammen ikke før er set større.

Nu venter vi kun på at kunstnerne skriver under. Rico har lovet at det sker i løbet af næste uge, så vi sidst i næste uge kan offentligøre navnene på 9 af de 10 bands som kommer. Hovednavnet er på ferie og kommer først hjem midt i måneden, vi kan således offentliggøre det fulde program senest 1. november.

Vi vil herefter åben billetsalget med god rabat, så julegaven kan sikres.

Følg med her på siden og på  festivalens facebook side, som hedder
https://www.facebook.com/pages/Mors%C3%B8-Festival/1498042033743602?fref=ts


GLÆD JER - DET BLIVER SÅ FEDT - STORT OUTRUP

 

Historien bag Morsø Festival

 

Morsø Festival på Outrup Stadion er uden tvivl

DANMARKS GRØNNESTE FESTIVAL.

Det dejlige område ved Outrup Stadion danner rammen om vort arrangement med scene, tilskuerplads, legeland og campingplads.
Her er masser af frisk luft og dejlig musik for hele familien. Der er en dejlig stemning på pladsen som ikke kan beskrives, men som skal opleves.

Morsø Festival blev afholdt første gang i 1985 og startede med en lille lokalrevy og ungdomsbal, men meget har ændret sig siden dengang.

Nu fremstår Morsø Festival som en af landets bedst organiserede og velrenommerede kulturbegivenheder – i hvert fald når vi selv skal udtale os……..

Morsø Festival er i dag en aktivitet under VIF (Vestegnens Idrætsforening) og overskuddet fra Morsø Festival går således til at fremme idrætten i lokalområdet.

Vi har haft besøg af mange forskellige grupper, heraf kan bl.a. nævnes Big Fat Snake, Johnny Madsen, Tørfisk, Dodo and The Dodo's, Lis Sørensen, Sweethearts, Poul Krebs, Danser med Drenge, Bamses Venner, Inferneal med flere.

Morsø festival er en lokal festival, hvor vi virkelig lægger os i selen for at skabe et godt arrangement med gode navne samtidig med at der er plads til alle.